Lang huren Vlinderhoeve

Lang huren op de Vlinderhoeve

Zoekt u een tijdelijk onderkomen om een periode te overbruggen wegens de (ver)bouw van uw eigen huis of bent u vanwege andere omstandigheden op zoek naar tijdelijke huisvesting?


Op Buitengoed de Vlinderhoeve hebben wij enkele luxe, splinternieuwe 4-persoons lodges beschikbaar voor tijdelijke verhuur. De huurperiode is in overleg, maar bedraagt minimaal 3 maanden. De luxe lodges beschikken over een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras, mooie open keuken met kookplaat, afzuigkap, (combi)magnetron, koelkast met vriezer en vaatwasser, twee slaapkamers en een mooie badkamer met douche en wastafel.

 

Buitengoed de Vlinderhoeve is een prachtig aangelegd vakantiepark in een landelijke omgeving tussen de hanzesteden Zutphen en Deventer. De percelen zijn ruim, groen, bieden veel privacy en sommige liggen zelfs aan het water. De A1 is bereikbaar binnen een paar minuten.

Algemene informatie

De luxe lodges op Buitengoed de Vlinderhoeve zijn op aanvraag beschikbaar voor lang verhuur van minimaal 3 maanden.

 

Huurtermijn: In overleg
Huurprijs: Vanaf € 800,- per maand, excl. energiekosten
Waarborgsom: Gelijk aan 1 maand huur
Inkomenseis: Circa € 2000,- netto per maand
Huisdieren: Niet toegestaan
Voorbehoud: Gunning door eigenaar

 

Contact
Neem voor meer informatie, beschikbaarheid en het maken van een afspraak voor bezichtiging contact op via: verhuur@uwbuitenhuis.nl of bel naar 0547-334452.

 

Let op:
Dit betreft recreatiewoningen waar niet permanent gewoond mag worden. U kunt hier 365 dagen per jaar verblijven wanneer u elders een hoofdverblijf hebt (en daar ingeschreven staat). Bezichtigingen vinden plaats op afspraak (ook mogelijk in het weekend).

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring